Skinny Jam 340 g
Detailní popis produktu
Máte rádi džem? Nyní si ho můžete dát bez výčitek i ve chvíli, kdy se snažíte o redukci váhy. Tento džem je zcela bez přidaných cukrů a má až o 97 % méně kalorií. A chutná stejně dobře (ne-li lépe), než klasický džem.Vychutnejte si na toustech, pečivu, v kaši nebo při pečení.
pouze 32 kalorií na dávku
o 97 % méně kalorií
vyrobeno ze skutečného ovoce
bez tuku
bez lepku
vegan
bez přidaného cukru
bez palmového oleje
bez konzervantů
Tabulka nutričních hodnot:
100 g
malina
černý rybíz
jahoda
pomeranč
Energetická hodnota
658 kJ/158 kcal
652 kJ/156 kcal
734 kJ/176 kcal
670 kJ/161 kcal
Tuky
0 g
0 g
0 g
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
0 g
0 g
0 g
Sacharidy
62 g
63 g
70 g
65 g
z toho cukry
2,3 g
2,4 g
2,1 g
2 g
Bílkoviny
0,6 g
0 g
0 g
0 g
Sůl
0,02 g
0 g
0 g
0 g
20 g (1 dávka)
malina
černý rybíz
jahoda
pomeranč
Energetická hodnota
132 kJ/32 kcal
130 kJ/31 kcal
147 kJ/35 kcal
134 kJ/32 kcal
Tuky
0 g
0 g
0 g
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
0 g
0 g
0 g
Sacharidy
12,4 g
12,6 g
14 g
13 g
z toho cukry
0,5 g
0,5 g
0,4 g
0,4 g
Bílkoviny
0,1 g
0 g
0 g
0 g
Sůl
0 g
0 g
0 g
0 g
Složení:
Malina: sladidlo (sorbitol), malinové pyré, želírující látka (pektin), regulátory kyselosti (kyselina citrónová, citráty sodné)
Černý rybíz: sladidlo (sorbitol), černý rybíz, želírující látka (pektin), regulátory kyselosti (citráty sodné, kyselina citrónová)
Jahoda: sladidlo (sorbitol), jahodové pyré, želírující látka (pektin), regulátory kyselosti (kyselina citrónová, citráty sodné)
Pomeranč: sladidlo (sorbitol), pomeranče, želírovací látka (pektin), regulátory kyselosti (kyselina citronová, citrát sodný), pomerančový olej
Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky.
Upozornění:Skladujte na chladném místě, mimo přímé sluneční záření. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 4 týdnů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladidla, dochucovadla, kapky, oleje |
---|---|
Kategorie: | džemy |
Dietní omezení: | Bez lepku, Vegan |
Hmotnost/Objem: | 100 - 499 g (ml) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.